Dorohoi News Logo

[FOTO] Curs festiv la Școala Cornerstone Dorohoi

Curs._festiv

Vineri, 10 iunie 2011, prima promoție de elevi a Școlii Cornerstone a terminat cursurile clasei a VIII-a. Pornită cu o grupă de grădiniță, în urmă cu 11 ani, la inițiativa Asociației Hope for the children, unitatea s-a dezvoltat și a câștigat an de an recunoașterea calității educației și condițiilor deosebite de care se bucură copiii aici. Toți elevii clasei a VIII-a au absolvit cu brio și așteaptă, cu emoție și speranță, examenele de evaluare națională.

Ultima oră de dirigenție s-a desfășurat în prezența cadrelor didactice, voluntarilor Asociației HCI și a altor persoane care au fost alături de noi pe parcursul acestor ani. Elevii și cei prezenți au primit amintiri și au vizionat filme, care au fost o întoarcere în timp de când erau la grădiniță până în ultimele zile ca elevi ai școlii. Seara s-a încheiat cu jocuri, la care au participat toți cei prezenți, stropită și cu lacrimile inerente oricăror despărțiri.

Pentru că examenele se apropie, le urăm elevilor noștri, dar și celor care citesc aceste rânduri, mult succes! (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web